Mempraktikkan yoga bermula sejak bertahun-tahun yang lalu. Kembali dalam masa itu bukan hanya kaedah mengajar, ia adalah satu cara hidup. Ia adalah gaya hidup tertentu yang melampaui teknik meditasi dan termasuk tabiat makan yang baik, tabiat mandi, interaksi sosial dan kerja. Sejak itu yoga telah diamalkan di seluruh dunia dan ramai orang telah menuai keuntungan daripadanya.

Alasan mengapa yoga begitu baik untuk anda

Meningkatkan mood anda

Beberapa kaedah yoga menggunakan teknik tertentu, yang menumpukan minda pada pernafasan anda dan membolehkan anda berasa santai. Mempraktikkan teknik tersebut juga boleh meningkatkan tahap oksigen dalam badan anda, menjadikan anda lebih bahagia dan lebih banyak kandungan dengan kehidupan seharian.

Meningkatkan keyakinan

Selain daripada nilai-nilai rohani yang meningkat, tindakan meditasi dapat meningkatkan keyakinan anda. Proses ini berfungsi dengan melepaskan ketegangan dari fikiran anda, sehingga anda dapat merasa yakin dengan tubuh jasmani anda.

Menurunkan risiko kecederaan

Senaman seperti berjalan biasanya merupakan satu siri pergerakan yang kuat dan kuat, yang bermaksud bahawa usaha itu adalah maksimum dan terdapat risiko kerosakan dan ketegangan otot yang lebih tinggi. Latihan sedemikian juga melibatkan ketidakseimbangan kumpulan otot yang menentang, manakala yoga menumpukan pada mengimbangi aktiviti ini.

Produk kami


Mengenai:

Amalkan seni yoga dengan Kanity. DVD ini dikembangkan khusus untuk meningkatkan kekuatan, fleksibiliti, keseimbangan, postur dan rahmat pergerakan, dan mewujudkan badan dan minda yang lebih santai.

Termasuk 3 urutan yang direka untuk masa-masa tertentu hari ini: amalan pagi untuk membangkitkan dan memperkasakan seluruh badan anda dengan pergerakan mudah; Relaks tengah hari dari meja dan komputer dan amalan petang yang santai untuk membantu anda berehat dan tidur dengan lebih baik.

Harga: € 13.99

Perintah Hari Ini